dimecres, 3 d’octubre del 2012

Google Drive

L'altre dia a classe de Gtic vam parlar de Google Drive, una nova eina que fins aquests dies mai havia sentit a parlar-ne d'ella però que sembla ser de bastant utilitat.
Google Drive és un servei d'emmagatzematge d'arxius on-line, on cada usuari té uns 5Gb de memòria gratuïta per emmagatzemar els seus arxius, editar, desar, comentar, i guardar d'una manera segura tot tipus de documents, també es poden compartir arxius amb altres usuaris i editar-los des de qualsevol dispositiu.
A més amb aquest servei podem crear presentacions, formularis, documents de texts, entre altres..
CLica per més informació de Google Drive
En aquest video es pot visionar com funciona:




A continuació us mostraré les activitats que vam fer a classe de Gtic l'altre dia, per veure i comprovar el funcionament d'aquesta eina.

En grups de cinc persones vam fer uns exercicis en Google Drive, on les meves companyes i jo vam poder editar i escriure coses a la vegada mitjançant uns documents compartits. El meu grup estava format per l'Arantxa, la Sara, la Silvia, la Naomi i jo.

El tema que vam triar va ser Les pissarres digitals. Vam fer un powerpoint mitjançant diapositives, un document de text i una enquesta que a continuació podreu veure:






Clica'm per veure l'enquesta

Clica'm per participar en l'enquesta

Webs consultades:
http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2012/09/treball-collaboratiu-google-drive.html
http://www.google.com/intl/es/drive/start/index.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada