dijous, 25 d’octubre del 2012

Delicious

Delicious és un servei online que serveix per guardar totes les nostres pàgines web de la llista que normalment tenim a "favoritos", d'aquesta manera si s'espatlla l'ordinador o hi volem accedir des de un altre ordinador a la nostra llista de pàgines web, ho podem fer tranquil·lament entrant al nostre compte de Delicious, on allà les tenim totes endreçades a través d'etiquetes i així les podem classificar segons la seva categoria per així trobar-les més ràpidament, a més a part d'emmagatzemar pàgines web, permet compartir-les amb altres usuaris que també tinguin un compte delicious creat.

Per crear la teva compte delicious teniu que accedir a:
www.delicious.com/

Quan accediu a questa pàgina web us sortirà un quadre verd on posa "Join Delicious" on tindreu que clicar, i a continuació us sortiran dos requadres més on podreu registrar-vos amb facebook o twitter, però per crear-vos la compte teniu que clicar a sota on posa "Or sign up with your email address.".

Seguidament s'obrirà un apartat que serà per omplir-lo amb les vostres dades i posar una fotografia, quan esteu doneu a "create my account".

A continuació quan ja hagueu accedit a la vostra compte de delicious, li doneu al requadre verd on posa "connect".

Una vegada fet això, ja podreu començar a guardar pàgines web que us interessin, i per crear un llistat de totes elles, tindreu que anar a dalt a la dreta on posa "Add link" on aquí hi podreu agregar els enllaços.

 Llavors s'obrirà una petita pantalla on tindreu que posar l'adreça, és a dir, els enllaços de les pàgines web que vulgueu tenir guardades a delicious. Seguidament després de donar-li a "save" o sigui a guardar, us sortirà una altra pantalla per posar els títols de totes aquestes pàgines que us vulgueu guardar i les etiquetes per categories que els hi corresponguin perquè així estarà tot més endreçat a l'hora de buscar alguna d'elles. Després una altra vegada caldrà clicar a "save" i ja estarà tot guardat.

Per més informació sobre delicious:



Webs consultades:
http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2012/09/on-ho-anem-guardant.html
http://es.wikipedia.org/wiki/Delicious
Imatge: http://2.bp.blogspot.com/delicious.png

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada