diumenge, 14 d’octubre del 2012

Anàlisi d'un blog

L'altre dia a classe de Gtic, el nostre professor Jordi Simón ens va dir que analitzéssim un dels blogs d'una llista, dels quals vaig escollir aquest, http://blocs.xtec.cat/ceipflix345/, ja que trobo que té un aspecte molt divertit i alegre, perquè utilitza uns marcs de fotos en moviment i una presentació molt original i fa que la decoració sigui més bonica.

A primera vista pot semblar un blog normal i corrent i fins i tot senzill perquè té poques opcions a la barra superior, però si ens endinsem més a observar-lo podrem comprovar que està bastant treballat, hi ha moltes fotografies i vídeos dels alumnes fent activitats. A la barra lateral podem observar una sèrie de Gadgets com categories, un calendari, un rellotge i també bloc-roll que són la llista dels blocs que segueixen.

També esta bastant endresat, a la part d'inici hi ha un apartat per a cada classe, P3, P4 i P5, on podem accedir i ens mostra el que fa cada classe durant el curs així com les activitats, també aniversaris, celebracions, jocs, i per tant, s'hi treballen competències educatives.

A estat creat per un grup de mestres de l'Escola Enric Grau i Fontseré de Flix i així els pares poden anar veient el que fan els seus fills fent el seguiment d'aquest blog que són els principals a qui va dirigit. 
També té una part de comentaris sota les entrades del blog, però no té ús d'etiquetes.

La estructura d'aquest bloc és per categories diferencia els diferents temes dels quals es tracten. 

Per acabar dir que trobo molt útil aquest tema dels blogs a les escoles i centres educatius ja que així hi ha més informació de totes les activitats i esdeveniments que es realitzen al llarg del curs.

Webs consultades:
http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2012/10/analitzar-blocs.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada