dijous, 25 d’octubre del 2012

Treballem amb textures

L'altre dia a classe de plàstica vam fer un treball en grups de 4 persones, per observar i treballar bé les classes de textures i sensacions a sobre d'un paper en blanc. El meu grup estava format per la Naomi, la Silvia, la Gemma i jo.

Cada taula va fer un dibuix abstracte amb els materials que ens va facilitar la nostra professora de plàstica Roser, que van ser dos tipus de fang un més sòlid i fosc i un altre més tou que era d'un color més fluix, després també ens va donar pintura vermella barrejada amb sucre i pintura blava barrejada amb farina.

Cada un d'aquests materials al tocar-los donava diferents sensacions i la textura variava molt d'un a l'altre, sobretot el de la pintura blava i la vermella, ja que al estar barrejades amb materials diferents, el tacte no s'assemblava gens, la vermella amb sucre era més suau i relliscava molt per el paper, es podia expandir tot el que es volgués, en canvi, la pintura blava amb farina era molt pastosa, no ralliscava gaire i el tacte era molt enganxós.

Els dos tipus de fangs més o menys donaven la mateixa sensació l'única diferència és que el color era diferent i un era més sòlid que l'altre. 

Aqui us deixo fotografies del procés de la nostra obra que la vam titular: 
El món dels somnis i la fantasia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada