diumenge, 30 de setembre del 2012

Materials de la Natura

Sensacions que ens creen:










 

-En la primera imatge es pot observar un ram d'un arbre. Les sensacions que em dóna són que ha arribat ja la tardor, crida l'atenció per la seva originalitat i el contrast entre els seus dos colors, un vermell i l'altre verd. També és una planta que em transmet molta alegria, encant, vivesa, optimisme i animació ja que em recorda a l'època de les festes de Nadal perquè es fa servir molt per a les decoracions d'aquesta època de l'any.

-En aquesta segona imatge tenim aquestes pedres, que em donen la sensació de duresa i fortalesa, que són interminables, perenne i que seran gairebé eternes perquè triguen moltíssims anys en desaparèixer. També al veure-les dóna la sensació de terreny sec i àrid, no hi ha colors vius i no donen la sensació del frescor de la vegetació.


 










-Les fulles que apareixen en questa tercera imatge doene la sensació del canvi d'estació ja que abans han sigut verdes i ara van canviant de color cada vegada més vermell, agafant els típics colors càlids com el groc, el taronja, el vermell i el marró que són els colors de la tardor. Aquest tipus de fulles en aquesta època donen un ambient càlid i a la vegada fred perquè els dies són més curts i el sol marxa més aviat però també dóna una sensació alegre perquè els boscos es posen molt bonics amb aquests colors tan característics de la tardor.

-I per acabar en aquesta quarta imatge de materials de la natura, on suerten unes fulles verdes, dóna una sensació de frescor amb aquest verd tant intens, de netedat i sanitat perquè les fulles estan molt brillants i resplendents. Dóna sensació de vida i prosperitat i també de delicadesa quan el vent les mou creant un ambient de tranquil·litat i meditació per a un mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada