dilluns, 12 de novembre del 2012

Sortida al Parc de Collserola

1º dia setmana de la SAE

Avui per començar la setmana d'activitats extraordinàries hem anat a fer un recorregut pel parc de Collserola organitzat pel nostre professor d'Educació Física Joan Josep.

Tota la classe d'Educació Infantil, tant del grup A com del B, ens hem posat en grups de 8-10 persones i hem començat un recorregut des del baixador de Vallvidrera fins a Sant Cugat. Per fer-ho cada grup tenia un paper que ens anava guiant per on teníem que anar, passant així per molts llocs i diferents zones, com per exemple pujades interminables, camins, baixades, petits rierols, i envoltats de molta vegetació amb unes vistes precioses al Tibidabo i a Barcelona.

el recorregut va durar unes 5 hores, vam sortir amb una diferència de 10 minuts entre cada grup, per tant cada un va arribar a una hora diferent segons la hora que havien sortit, o si sabien perdut o no per el camí.

El nostre grup va arribar el primer a Sant Cugat, vam arribar esgotades però a la vegada molt contentes i felices per aquesta experiència que vam viure entre totes. Em va agradar molt i penso que va valdre la pena i a més va fer un dia esplèndid per fer aquesta activitat. A sigut una experiència molt maca, entretinguda i divertida per gaudir amb les amigues.

Aquí us deixo unes de les fotografies que vaig fer de l'excursió:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada