dimecres, 7 de novembre del 2012

Sensacions abstractes

Aquests dies a plàstica hem estat treballant sobre els diferents tipus de relleus i textures i a més d'haver fet aquell mural per grups de quatre persones hem fet aquestes lamines individualment.

El treball a consistit en guiar-nos amb el que ens anava transmeten la música i deixar-nos emportar per les emocions, sensacions i sentiments que ens anava transmeten, segons el que anàvem sentint anàvem pintant el que ens sortia primer. Com per exemple líneas espontànies, abstractes, fent diferents moviments, espirals, ones, ratlles punxegudes i arrodonides, etc.

Més endavant quan ja vam acabar d'e fer pas de l'activitat vam passar una capa de color per sobre, per donar un color de fons, fet amb aquarel·la mesclat amb aigua, i aquest van ser els resultats de les dos lamines:



Un altre dia la nostra professora de plàstica Roser, ens va demanar que teníem que escollir una d'aquestes dues làmines i retallar-la i enganxar-la en una cartolina que nosaltres veiéssim que hi quedaria bé el contrast entre els colors que havíem posat, i aquest va ser el resultat: 

el títol que li vaig posar va ser: El món dels somnins, ja que és una imatge molt abstracte i fantasiosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada